Visa

Δωρεάν μεταφορικά

Για αγορές άνω των 49€

Τηλέφωνο

215 215 7348

Καλέστε μας τώρα για τηλεφωνική παραγγελία

Visa

Έως 12 άτοκες δόσεις

Πληρωμή με πιστωτική κάρτα

Αποκριάτικες στολές για ζευγάρια

Posted by gxhl 14/01/2017 0 Comment(s) Αποκριάτικες στολές,

Έφτασαν οι απόκριες και είμαστε πια στην αναζήτηση μιας πρωτότυπης αποκριάτικης στολής. Όσο περνούν τα χρόνια οι ιδέες στερεύουν και τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα.  Αν όμως θέλεις να βρεις μια στολή και για τον σύντροφο σου, ώστε να έχετε την ίδια θεματολογία θα πρέπει να σκεφτείς κάτι έξυπνο, πέρα από τα συνηθισμένα που βλέπουμε κάθε χρόνο. Εμείς ρίχνουμε στο τραπέζι μερικές ιδέες για αποκριάτικες στολές ζευγαριών, που θα καταπλήξουν.

  • Η πρώτη πρωτότυπη αποκριάτικη στολή για ζευγάρια είναι η μουστάρδα με την κέτσαπ. Συνήθως πάνε πακέτο και αν έχετε και παιδάκι μπορείτε να το ντύσετε hot dog, μιας και περιέχει και τα δύο.
  • Σου αρέσουν οι μίμοι; Να μια καλή ιδέα για αποκριάτικες στολές ζευγαριών. Γιατί λοιπόν να μην ντυθείτε σαν και εκείνους. Το απαραίτητο είναι να φοράτε ριγε μπλούζες, τιράντες και λευκά γάντια και να βάψετε το πρόσωπο σας με λευκό χρώμα. Τα χείλη και τα μάτια να θυμάσαι ότι είναι πάντα μαύρα.
  • Σίγουρα όποιος σας δει ντυμένους σαν γυναικείο στήθος δεν θα μπορεί να κρατηθεί από τα γέλια και δεν χρειάζεται να κάνεις και μεγάλη προσπάθεια για την συγκεκριμένη στολή. Δύο μακό μπλουζάκια, το κάθε ένα από το οποά θα έχει ζωγραφισμένο το ένα κομμάτι του σουτιέν. Και όταν το ζευγάρι στέκεται ό ένας δίπλα στον άλλον, φαίνονται σαν ένα γιγάντιο στήθος.
  • Σειρά τώρα έχουν οι παιδικές αποκριάτικες στολές για ζευγάρια, όπου βάφοντας το πρόσωπο σας μπλε θα κάνετε την προσπάθεια σας για τα στρουμφάκια. Ο μπαμπαστρούμφ εκτός από γενειάδα θα πρέπει να φοράει ψηλό κόκκινο σκούφο, μπλε T-shirt και κόκκινες τιράντες και παντελόνι, ενώ εσύ σαν στρουμφίτα λευκό σκούφο και τιραντέ φόρεμα  και από μέσα μια μπλε μπλούζα.
  • Τώρα περνάμε στα κοστούμια που συμπληρώνουν το ένα το άλλο,  όπου η γυναίκα φοράει το σφουγγάρι, ενώ ο άντρας το σαπούνι.
  • Και για το τέλος έχουμε ένα πασίγνωστο ζευγάρι, τον Popeye με την Olive. Για τον Popeye να θυμάσαι ότι είναι απαραίτητο και το tattoo άγκυρα στο χέρι.

Πολλαπλοί Τρόποι Πληρωμής
Αντικαταβολή - Κατάθεση - Με κάρτα 
 

215 215 7348
Για τηλεφωνικές Παραγγελίες
Καλέστε μας!

Χαμηλές Τιμές
Στόχος μας
Το συμφέρον σας!

Δωρεάν Μεταφορικά
για αγορές άνω των 49€